Pers/Nieuws

You are here:

Persbericht en foto’s

Zijn stralende mensen zonder zorgen? Hebben zij altijd geluk? Verre van dat.

Mental coach Marlys Stradmeijer en filosofe Marlou van Paridon laten in hun boek 12 bekende Nederlanders aan het woord, zoals Epke Zonderland, Giel Beelen, en Humberto Tan, over wat hen doet stralen. Wat inspireert hen? Waar gaat hun hart naar uit en wat is hun visie?

Naast de interviews bevat het boek 12 hoofdstukken met daarin inzichten, persoonlijke verhalen, wetenswaardigheden, inspirerende beelden en pakkende citaten rondom stralen. Wat doet jou stralen? En kun je stralen beïnvloeden? Wat is het effect ervan op je omgeving? Daarbij komen onderwerpen als flow, intuïtie, durven te falen en visualiseren aan de orde. Ook voegden de schrijfsters een hoofdstuk met oefeningen toe die kunnen helpen om vaker te stralen.

Een kleurrijk feelgood boek om van te genietenLees hieronder verder over het boek inhoudelijk.

Bekijk de preview van het boek.

Download hier de volgende high res beelden:

Een 3D beeld van De kunst van het stralen

Een foto van de schrijvers Marlys Stradmeijer en Marlou van Paridon

De cover van De Kunst van het Stralen

Het boek is verkrijgbaar in de boekhandel en is online te bestellen via deze website.

De Kunst van het Stralen, softcover € 19,50. Een uitgave van Wereldbeeld Uitgevers. 240 pagina’s full colour, ISBN 978-90-804196-4-3

Tot 31 januari 2014 loopt er een introductie actie met korting van 19,50 voor 15 euro. Om hiervan gebruik te maken zijn via magazine en dagbladen bonnen beschikbaar gesteld voor aanschaf met korting in de boekhandel, of is er een kortingscode bekendgemaakt die bij bestelling via deze website gebruikt kan worden.